Site logo

Please or Register to create posts and topics.

Iskanje zanesljivega portala in stavnica v Sloveniji

Pozna kdo kakšno stran, kjer lahko brez težav spremljam rezultate turnirjev v živo in hkrati preverjam kvote za manjše e-športne dogodke? Iščem nekaj, kar deluje hitro na telefonu in nima tistih nadležnih zamenikov, ko se mudi pri oddaji napovedi, sploh ko gre za napete tekme v Counter-Striku.

Zanima me, če so kje na voljo slovenski plačilni načini, da mi ni treba čakati celo večnost, ko si želim izplačati dobitek po zmagi moje najljubše ekipe? Bilo bi super najti vmesnik, ki ne "šteka", ko hkrati gledam prenos tekme in brskam po statistiki preteklih srečanj v LoL-u. Ali so kvote na takšnih straneh dejansko boljše od tistih v fizičnih poslovalnicah ali je vse skupaj bolj podobno?

Nameravate prvič poskusiti staviti na e-šport? Iskreno povedano, me je bilo sprva strah, da je vse zelo dinamično in se hitro spreminja, zato se je treba hitro odločiti in staviti. Zato sem najprej iskal stavnico, kjer ne bi bilo prekinitev in zamud, da kasneje ne bi delal napak. Pred nekaj meseci sem se registriral pri stavnici https://ggbet-sl.com , kjer sem za ustvarjanje računa prejel do 1000 evrov in 250 evrov za brezplačne stave. Kar zadeva načine plačila, so vsi lokalni in običajni v Sloveniji, ogledate si jih lahko na njihovi spletni strani. Običajno hkrati spremljam prenos in statistiko na istem zaslonu, kvote tukaj so najvišje, kar sem jih kdaj srečal.